Om oss

R G MB Entreprenör & Konsult AB är ett mindre men brett mark-, bygg- och anläggningsföretag som geografiskt utför arbeten i Västra Götaland och i Hallands län. 

Vår målsättning är att på ett professionellt och yrkeskunnigt sätt hjälpa våra kunder med ett välgjort bygg-, mark- eller anläggningsarbete utifrån kundens egna önskemål. Vi är ett företag som består av drivna och yrkeskunniga personer med mångårig samlad erfarenhet inom bygg-, mark- och anläggningsbranschen. R G MB:s samarbete tillsammans med certifierad mätingenjör och GIS-tekniker med över tio års erfarenhet inom branschen gör att inget jobb är för stort.

Inget jobb är för litet för oss och vi utför arbeten för både privatpersoner och företag

Tack vare vår personal och våra samarbetspartners kan vi erbjuda dig att ta hand om hela ditt projekt. Vid behov anlitar vi underentreprenörer men vi står som huvudman för projektet vilket betyder att du endast behöver ha kontakt med oss och på så vis slipper mellanhänder.

För din trygghet

Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig nöjda med vårt utförda arbete. För oss är det också viktigt att våra kunder alltid känner sig trygga i det arbete vi utför. För våra kunders trygghet innehar företaget ansvarsförsäkring. Alla som arbetar för oss har ID06-behörighet för en säker arbetsplats.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

R G MB Entreprenör & Konsult AB

Inget jobb är för litet för oss och vi utför arbeten för både privatpersoner och företag.

Org.nr: 559264 – 6987

Kontakta oss

R G MB Entreprenör & Konsult AB

Telefon/E-post
0735 – 37 41 28
info@rgmb.se